Jana Skopalíková: Soutěže Potravinářský výrobek a Středočeský šupináč nabízí novinky!

Výsledky 15. ročníku soutěže Potravinářský výrobek Středočeského kraj za rok 2021 byly slavnostně vyhlášeny na výstavišti v Lysé nad Labem. Soutěž, zaměřená na podporu propagace malých a středních potravinářských výrobců v regionu, v každé ze 7 kategorií vyhlašuje vítěze, který získává certifikát Potravinářský výrobek Středočeského kraje. Blanket výrobce opravňuje po dobu dvou let užívat na výrobku ochrannou známku s logem soutěže. Přihlášky do letošního 16. ročníku je možné podávat až do 31. prosince 2022. Podrobnosti lze najít na webu Středočeského kraje.

Potravinářský výrobek Středočeského kraje

Středočeský šupináč je soutěž organizovaná Středočeským krajem a Středočeským územním svazem Českého rybářského svazu o nejlepší rybářský úlovek v daném roce. Zúčastnit se může každý držitel rybářského lístku a povolenky k lovu na revírech ČRS na území Středočeského kraje, jenž má trvalý pobyt na území Středočeského kraje. Vyhodnocení a předání cen se uskuteční na výstavišti v Lysé nad Labem při příležitosti konání Středočeských dožínek na podzim 2022. Přihlašování do letošního 13. ročníku je možné až do 10. září 2022. Bližší informace jsou k dispozici na zde.

“Doposud bylo možné se do obou soutěží přihlašovat pouze vyplněním a zasláním tištěných formulářů. V rámci podpory digitalizace a moderních technologií chce Středočeský kraj vyjít účastníkům vstříc a umožnit jim přihlášení do soutěže kromě papírové formy přihlášek i formou elektronického formuláře. Pro aktuální ročníky obou soutěží jsou proto k dispozici také webové formuláře v aplikaci ArcGIS Survey123. Věříme, že nové webové formuláře umožní snadnější, rychlejší a levnější způsob přihlašování a přispějí k větší atraktivitě obou soutěží zejména pro mladou generaci,” líčí své nadšení z posunu registrací co soutěží do 21. století Jana Skopalíková - radní pro životní prostředí a zemědělství.

Přihlásit se můžete zde:

Potravinářský výrobek Středočeského kraje