Piráti a Starostové spojují na Kladně síly pro komunální volby 2022

16. června 2021
Piráti a Starostové spojují na Kladně síly pro komunální volby 2022

Kladno, 16. červen 2021Kladenské organizace České pirátské strany a hnutí STAN uzavřeli koaliční dohodu pro komunální volby 2022. Koalici do voleb povedou kulturní organizátor Roman Hájek za Piráty a zastupitelka Anna Gamanová za STAN.

> „Ve spojení obou stran vidíme příležitost řešit v komunální politice témata, která ovlivňují kvalitu každodenního života na Kladně, ale zůstávají dlouhodobě přehlížená. Zároveň mám radost z toho, že s námi do politického života přichází řada lidí, kteří mají energii i schopnosti proměnit město k lepšímu,“ říká lídr kladenských Pirátů Roman Hájek.

> „Přejeme si, aby lidé mohli být na Kladno hrdí. Aby se stalo městem pro celý život. Uděláme všechno pro to, abychom společně využili příležitosti, které Kladno má, a aby se naše město stalo inspirací a příkladem i pro jiné,“ doplňuje Anna Gamanová. S představiteli nově vzniklé koalice se mohou lidé osobně seznámit na neformálním setkání, které se bude konat ve čtvrtek 24. června od 17 h v Kročehlavech “u tržnice”.

<iframe width="768 " height="432 " src="https://www.youtube.com/embed/4SWWGo6NKCs" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Fotografie představitelů koalice ke stažení naleznete zde

Aktuální dění průběžně komentujeme na www.piratiastarostovekladno.cz

Kontakt pro média:

Roman Hájek / nestr. za Piráty, tel. +420 605 452 469 <br> Anna Gamanová / nestr. za STAN, tel. +420 775 081 285, anna.gamanova@stankladno.cz <br> Michal Hažlinský / Piráti , tel. +420 731 576 795, michal.hazlinsky@pirati.cz

Organizační záležitosti:

Filip Zoubek / nestr. za Piráty , tel.+420 606 299 299, mskladno@pirati.cz <br> Jitka Hanušová / nestr. za STAN, tel.+420 739 540 688, info@stankladno.cz

Sdílení je aktem lásky

Další podobné články

Čtenáři vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Čtenáři vysbírali přes 4 tisíce mobilů, nejlepší byly knihovny v Kralupech, Rudné a Úněticích

Přesně 4112 starých mobilních telefonů přinesli v uplynulých měsících do svých oblíbených knihoven čtenáři ve Středočeském kraji. Do sběrové akce nazvané Odlož mobil v knihovně, kterou společně organizoval Středočeský kraj a kolektivní systém zpětného odběru elektrozařízení ASEKOL, se v regionu zapojilo přes 130 institucí ve městech i v menších obcích. Kvůli spravedlivějšímu hodnocení byly knihovny rozděleny podle velikosti. Mezi nejmenšími obcemi uspěla knihovna v Úněticích, další dvě kategorie opanovaly knihovny v Kralupech nad Vltavou a Rudné. Knihovny si rozdělí odměny v celkové výši 30 000 korun.

Středočeský kraj vyčlenil milion korun na podporu aktivit zaměřených na třídění odpadu

Středočeský kraj vyčlenil milion korun na podporu aktivit zaměřených na třídění odpadu

Středočeský kraj chce v letošním roce zintenzivnit aktivity zaměřené na třídění odpadu, a to opět prostřednictvím spolupráce se společností EKO-KOM. Ta zajistí soutěž pro obce, vzdělávací semináře a podpoří intenzifikaci regionálního systému nakládání s komunálními a ostatními odpady. Kraj na spolupráci vyčlení částku 1 milion korun, příspěvek společnosti EKO-KOM je 1,2 mil. Kč.