Ing. Robin Jiráň

Robin Jiráň (* 27. května 1989) vystudoval Statistiku na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během studií pracoval v Bioenergo-komplex s.r.o v Kolíně jako vedoucí směny. Nyní je zaměstnán jako pojistný matematik v ČSOB Pojišťovně v Pardubicích. Zajímají ho moderní technologie, optimalizace procesů, matematické programování, softwarové programování, modelování rozhodovacích procesů, řízení investičního portfolia a zejména možnosti využití umělé inteligence v praxi.

“V komunální politice chci především informovat občany o dění na radnici a ve městě tak, aby se k lidem dostávali kompletní a srozumitelné informace, které umožní jejich aktivní zapojení do dění v Kutné Hoře. Dále se chci věnovat konceptu udržitelného města, tzv. smart city. Mým cílem je město, které bude smysluplně využívat moderní technologie a postupy a ve kterém se bude zvyšovat kvalita života. Pojďme společně posunout Kutnou Horu mezi progresivní, živá města.”