Lukáš Kohout

Lukáš Kohout (* 1. prosince 1977) se narodil v Praze, kde žil do svých 27 let. Po maturitě na obchodní akademii absolvoval náhradní vojenskou službu. Následně prošel širokou škálou zaměstnání od hospodského, přes technika servisu mobilních telefonů, logistika či šéfa největšího obchodu s hudebními nástroji, až zakotvil v oblasti IT. Tam působil na pozicích projektový manažer, analytik a byznys konzultant. V roce 2005 se přestěhoval do Veltrus v Okrese Mělník. Zde se aktivně zapojuje do veřejného života. Je členem redakce městkého zpravodaje Vletruské listy a kulturního výboru zastupitelstva města.

V roce 2017 se stal registrovaným příznivcem Pirátské strany a v září 2020 členem. V prosinci téhož roku uspěl ve výběrovém řízení a stal se tajemníkem klubu pirátských zastuitelů Středočekého kraje. V krajském sdružení je aktivní v Mediálním odboru a je členem KET - Kultura. V rámci nalodění se stará o zájemce z Mělnicka, kde by chtěl výhledově založit místní sdružení. Zajímá se také o sociální problematiku - zejména o otázku diskriminace Romské menšiny.

Moje aktuality

Piráti a Starostové