Středočeští Piráti rozdávají Pirátské listy

08. 07. 2020
Středočeští Piráti rozdávají Pirátské listy

Od pondělí 22. 6. 2020 mezi vás distribuujeme prví letošní vydání Pirátských listů. Vyzvednout si je můžete například v Mladé Boleslavi, Nymburce, Poděbradech, Příbrami, Benešově, Kolíně, Kutné Hoře, ale i v mnoha dalších městech středních Čech na našich stáncích, kde vám je rádi předají naši členové, příznivci nebo samotní kandidáti do krajského zastupitelstva a senátu. K zastižení jsou naši „kameloti“ také v Praze na vybraných místech.

„Je to takový náš pravidelný kolorit“, říká Adéla Šípová, kandidátka na senátorku za obvod Kladno a dodává: „Zpravidla dvakrát do roka vydáváme Pirátské listy, ve kterých informujeme občany o dění v regionech, ve kterých žijí a o naší práci v těchto místech. Zároveň si v listech lidé můžou přečíst informace o práci Pirátů v Poslanecké sněmovně a Senátu. Protože Pirátské listy rozdáváme my sami, mají lidé možnost se nás případně zeptat na podrobnosti.“

A o čem se tentokrát v Pirátských listech dočtete? V první řadě se vám představí naši kandidáti do krajských voleb, které nás čekají letos v říjnu. Kandidáti vám představí svoje vize, ze které by rádi prosadili ve Středočeském kraji a řeknou vám něco o sobě. Je zde také rozhovor s kandidáty do senátu, který vám přiblíží, kdo jsou a co konkrétně by v senátu chtěli prosadit.

V případě, že jste nás nepotkali a máte zájem si noviny přečíst v online verzi, jsou ke stažení zde.

V Benešově také rozdáváme místní přílou Pirátský Benešov, ke stažení zde.

Piráti a Starostové

CHCI VĚDĚT VÍCE