Petr Procházka

Petr Procházka (* 1981, Dvůr Králové nad Labem) je víceméně celý život má spojen s polabským městem Nymburk. Po studiu na Gymnáziu Nymburk a absolvování vojenské služby započala jeho profesní kariéra, která je beze zbytku zasvěcena dopravě a logistice. Pirátem se stal v roce 2013 a necelý rok působil i jako předseda KS Sčk. V roce 2017 nezískal těsně mandát poslance volbách do poslanecké sněmovny. Kandidátka Pirátů do zastupitelstva města Nymburk v roce 2018 skončila velice těsně pod hranicí (4,34%) zisku mandátu zastupitele města. Přesto Piráti v Nymburce získali alespoň místo jednoho člena v majetkové a likvidační komisi. Po ustavení MS Nymburk získal ve volbách post předsedy MS. V roce 2020 se stal kraským zastupitelem ve Středočeském kraji. Aktuálně pracuje jako hlavní dispečer mezinárodních vlaků u významného železničního dopravce. V rámci kraje je odborníkem na dopravu, především železniční. Mezi jeho zájmy patří cestování, turistika, vaření, české i světové minipivovary a pivo všeobecně, vědomostní hry a kvízy či moderování v rádiu.