Místní sdružení Kladno

MS Kladno

Akce

• Každou 3. středu v měsíci pořádáme setkání s pracovním názvem Sdílené středy, na kterých se mohou potkat místní Piráti, příznivci a kdokoliv, koho zajímá aktuální dění v Kladně. O každém setkání a místě kde se koná informujeme na naší facebookové stránce PiratiKladno - události.

O nás

MS Pirátů v Kladně vzniklo v červnu 2017 a aktivně se podílelo na právě probíhající kampani před volbami do PSP. V rámci kampaně se MS Kladno podílelo na sérii akcí v rámci Středočeského kraje pod názvem Freeride, kde vystoupila řada nezávislých umělců. V klubu Poldofka se pořádala kulturní akce VyOsení, která je součástí dlouhodobé kampaně proti politice OSA (Ochranný svaz autorský).

Kladenští piráti se také aktivně účastní místní komunální politiky. Aktivně se zapojili do iniciativy bránící změně územního plánu na Růžovém poli. Místopředseda Jakub Václavovič úspěšně kandidoval do zastupitelstva města. Následně se však mandátu vzdal kvůli tomu, že spolu s uskupením Kladeňáci, s kterým kandidoval, ve výsledné radniční koalici zasedla i strana SPD. Zástupci MS Kladno jsou v současné době přítomni v kontrolním výboru zastupitelstva a v komisi rady města pro výchovu, vzdělávání a osvětu.

V posledních volbách do Evropského pralamentu jsme v Kladně dosáhli na druhé místo se ziskem 16 procentních bodů.

foto

Pořádáme pravidelná setkání s příznivci vždy každou třetí středu v měsíci vždy v některém z místních oblíbených podniků různě po Kladně.

Lidé

Radek Černohous

Předseda místního sdružení Kladno, více informací se můžete dočíst v jeho medaionku zde.

Michal Hažlinský

Do MS Kladno vstoupil v létě 2018 od 1.2. 2019 je jeho místopředsedou. Od listopadu 2018 je členem Kontrolního výboru zastupitelstva města Kladna, kam byl nominován uskupením Kladeňáci. Podrobnější profil je pak k nalezení zde.

Jakub Václavovič

Místopředseda místního sdružení Kladno, více informací se můžete dočíst v jeho medaionku zde.

Další členové

Jan Jurik, Jan Lukášek, Jan Adámek

Členové komisí Rady a výborů Zastupitelstva města Kladna

• Kontrolní výbor