Místní sdružení Beroun

společná fotka

Místní sdružení Beroun bylo založeno v září 2020 po více než ročních přípravách a postupném budování členské základny. Momentálně jsme parta čtyř lidí s tím, že pomalu, ale jistě přicházejí noví zájemci o členství, z nichž jsou mnozí příznivci a v brzké době budou procházet procesem nalodění.

Naším cílem je místní sdružení Beroun postupně rozvíjet. Pomáhat České pirátské straně při volebních kampaních tak, jako jsme to dělali do teď, budovat povědomí o Pirátech a Pirátkách v berounském okrese, pořádat nebo se podílet na přípravách některých akcí, aktivně se zajímat o problematiku Berouna a dalších obcí nebo dobrovolně pomáhat různým spolkům a neziskovým organizacím s veřejně prospěšnými činnostmi. Naše setkání se snažíme realizovat každý měsíc v Berouně a budeme rádi, když se při této příležitosti navzájem poznáme a pobavíme se o všem, co Vás zajímá.

Jedním z hlavních našich cílů na naší cestě je kandidovat v příštích Komunálních volbách 2022, uspět v nich a podílet se na rozvoji obcí pozitivním směrem v souladu s hodnotami a přesvědčením České pirátské strany a nás všech.

Členové MS

Sámir Shanaáh - předseda Místního sdružení Beroun

Sámir se narodil v Praze a nyní již několik let žije v Berouně. Vystudoval Globální podnikání a management a pokračuje dál ve studiu MBA v oboru Psychologie managementu. Pracuje jako Koordinátor fundraisingu pro neziskovou organizaci a Českou pirátskou stranu, dále pracuje jako manažer v rodinné firmě. Celý život ho naplňuje pomáhat a dělat radost svému okolí a politiku vnímá jako další vhodný nástroj v práci pro společnost. Sámir je kavárenský povaleč, rád cestuje, miluje hudbu/tanec a nejraději tráví čas se svou ženou a psem.

Pavel Kešner - místopředseda Místního sdružení Beroun

Pavel se narodil v Berouně. Několik let žil v Králově Dvoře. Po studiu se rozhodl vrátit zpět do Berouna, kde dnes žije. Živí se jako podnikatel v několika oborech, mezi něž patří autodoprava a gastro provoz. V životě ho naplňuje pocit adrenalinu a objevování nových věcí. Politiku vnímá jako důležitý nástroj pro budování lepší budoucnosti. Pavel rád cestuje, objevuje nové technologie a trendy.

Vojtěch Vopařil - místopředseda Místního sdružení Beroun

Vojtěch se narodil v roce 1989 v Berouně, kde také, až na čtyřletý odskok do Poděbrad po přelomu tisíciletí, celý život žije. Vystudoval osmileté gymnázium a následně bakalářský i magisterský program Informatika se zaměřením na Softwarové inženýrství na Fakultě informačních technologií ČVUT. Pracuje jako softwarový vývojář pro zdravotnický holding AKESO, pod nějž spadá mimo jiné berounská nemocnice.

S Pirátskou stranou začal sympatizovat již krátce po jejím založení, a to zejména pro nespokojenost s byrokracií, korupcí a v neposlední řadě technickou zaostalostí ze strany státního aparátu. Jeho vizí je moderní stát, který bude občanovi dobrým pomocníkem, ale který se zároveň nebude pasovat do role občanova rodiče.

David Hösl - člen místního sdružení Beroun

David se narodil v roce 1985 v Domažlicích. Vyrůstal ve Staňkově a dospíval v Plzni, kde studoval osmileté sportovní gymnázium, jehož studium narušilo zranění. Od svých 17 až do svých 24 pracoval v Plzni v gastronomii a následně v kasínu. Ve 25 letech se odstěhoval do Prahy a vrátil se ke sportu jak kariérně tak rekreačně. Od roku 2016 žije v Králově Dvoře se svou partnerkou a synem v rodinném domku v Popovicích. Velmi rád cestuje, běhá a zdolává překážky. Má rád výzvy a těžkou nebo složitou práci. O politiku se zajímá od puberty, pirátem se cítil tak nějak vždycky, oficiálním Pirátem je od roku 2018.