Primátor Hřib jednal v Klánovicích s představiteli okrajových městských částí Prahy a obcí Středočeského kraje o dopravě

18. 08. 2020

V pátek 14. srpna 2020 se v MČ Praha Klánovice uskutečnilo jednání u kulatého stolu na téma doprava. Pozvání paní starostky Zorky Starčevičové přijal primátor hl.m. Prahy Zdeněk Hřib. Společně s ním se jednání zúčastnila i starostka Koloděj Angela Morávková, zastupitel hl.m. Prahy Jiří Hoskovec, zastupitelé MČ Prahy 21 Blanka Charvátová a Marek Havrda a v neposlední řadě Jiří Snížek, pirátský kandidát na hejtmana Středočeského kraje.

Jedním z témat byla připravovaná výstavba pražského okruhu a přeložky I/12, dále Klánovické spojky a problematika parkování u nádraží v Praze Klánovicích.

“Je důležité tak zásadní otázku, jakou je doprava, která se týká obyvatel jak hlavního města, tak i Středočeského kraje, řešit společně s představiteli z řad obcí i obou krajů a snažit se hledat společné řešení. Jsem rád, že se dnešní schůzka v Klánovicích uskutečnila a že jsme na ní otevřeli řadu témat, které budeme i nadále společně řešit,” uvedl Zdeněk Hřib, primátor hl.m. Prahy.

Naši radní schválili nákup pozemků pro výstavbu P+R parkoviště v Úvalech, investiční záměr cyklostezky na Kutnohorsku a pozastavili přípravu Klánovické spojky
15.07.2021

Praha 15. 7. 2021 - V Úvalech u Prahy v následujících letech vznikne nové záchytné P+R parkoviště. Rada Středočeského kraje totiž ve čtvrtek 15. července schválila výkup pozemků o výměře přes 12 tisíc metrů čtverečních...

Piráti a Starostové